شکلات نستله سخت ترین لکه های سرامیک را از بین می برد!

علاوه بر این، مطالعات به مقادیر متوسط مصرف شکلات پرداختند: بیش از 2 اونس در روز. مانند بسیاری از غذاها، شکلات زمانی سالم‌تر است که در حد اعتدال مصرف شود.

قندها و چربی های اضافه شده به شکلات نستله باعث می شود که کالری بالایی داشته باشد که می تواند منجر به افزایش وزن شود.

علاوه بر این، بسیاری از اثرات محافظتی شکلات ممکن است با مصرف بیش از حد از بین برود.

شکلات و شرایط آب و هوایی

تولید شکلات به دلیل تغییرات آب و هوایی تهدید می شود.

طبق گزارش سال 2016 اداره ملی اقیانوسی و جوی (NOAA)، کشورهای تولیدکننده اولیه کاکائو در ساحل عاج، غنا و اندونزی تا سال 2050 افزایش دمای 2.1 درجه سانتیگراد (3.7 درجه فارنهایت) را تجربه خواهند کرد.

شکلات

درجه حرارت، باعث کاهش سطح رطوبت می شود.

در نتیجه، زمین های قابل دوام برای تولید کاکائو به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. طبق گزارش هیئت بین دولتی تغییرات آب و هوایی، 89.5 درصد از 294 سایت تولید شکلات مورد بررسی تا سال 2050 کمتر مناسب خواهند بود.

کشاورزان و دانشمندان در حال کار برای توسعه استراتژی هایی برای حفظ تولید شکلات هستند.

به گفته NOAA، برخی از کشاورزان برای افزایش سایه و کاهش از دست دادن رطوبت، درختان بلندتری را در کنار درختان کاکائو می کارند.

مزارع کاکائو همچنین ممکن است به ارتفاعات بالاتر با دمای خنک تر و بارندگی بیشتر حرکت کنند.

متخصصان ژنتیک رویکرد متفاوتی دارند. یک بیانیه مطبوعاتی ژانویه 2018 از مؤسسه Innovative Genomics از پروژه ای برای توسعه کاکائو مقاوم به بیماری خبر داد.

اکنون بخوانید: دینامیک هیدراتاسیون پروتئین نقش کلیدی در تجمع چندین پروتئین دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.