بادام سبز نرم را می توان در جوانی به طور کامل استفاده کرد و در زمانی که بالغ تر شد باید پوست آن را جدا کرد و از بادام سنگی با پوست سبز استفاده کرد.
به همین شکل سرو کنید یا به آرامی با نمک دریا بپاشید تا طعم ترش آن کم شود، نازک برش بزنید و به سالاد اضافه کنید یا برای تهیه سالسا یا چاشنی ترشی استفاده کنید.
خلالهای بادام سبز را در روغن زیتون، نمک دریا و لیمو تفت دهید، یا به طور کامل در روغن زیتون تفت دهید یا از آنها روی تارتهای میوه، بستنی و سایر دسرها استفاده کنید.
وقتی بادام سبز کمی بالغتر است، معمولاً در اواسط یا اواخر تابستان، میتواند شیر بادام درست کند.
بادام سبز به خوبی با طعم ترش آرگولا، شاهی و لیمو ترکیب می شود، دانه ها همچنین به خوبی با غذاهای دریایی مانند خرچنگ، ماهی سفید و خرچنگ، خرگوش، بره، ریواس، مارچوبه، کنگر فرنگی، کیپر و میوه هایی از جمله زردآلو، شلیل و انواع توت ها جفت می شوند.
برای نگهداری، بادام سبز را در یخچال نگهداری کنید و ظرف سه هفته از آن استفاده کنید.
تقریباً در تمام تمدن های باستانی بادام یک محصول غذایی بوده است، شکل بادام را می توان به طور برجسته در هنر در طول تاریخ یافت.
شکل بیضی شکل بادام سبز نصف شده را می توان در هاله پیکره های نقاشی های مذهبی، شیشه های رنگی و جلد کتاب مشاهده کرد.
در ایتالیا، از این هاله به عنوان کلمه ایتالیایی بادام، “ماندولا” یاد می شد، از بادام سبز نیز در غذاهای ایرانی برای تهیه خورش سنتی استفاده می شود.
در فرانسه، بادام سبز قبل از شام بهاری سرو می شود و با یک عرق نوش جان می شود.
در پرتغال بادام سبز کامل را شیرین می کنند.
در ایران، بادام سبز را به عنوان یک میان وعده محبوب به صورت کامل و شور به فروش میرسانند.