غذاهایی که باید اجتناب کرد
طیف گسترده ای از غذاها حاوی کنجد هستند. غذاهای خاورمیانه یا آسیا اغلب حاوی روغن کنجد خانگی هستند.
بسیاری از نانوایی ها نان شیرینی را با رویه دانه کنجد می فروشند که می تواند منجر به آلودگی متقاطع شود.
فردی که به کنجد حساسیت دارد باید همیشه در مورد تهیه غذا سوال کند. دانستن اینکه آیا ظرف آنها ممکن است با روغن ارده اردکان تماس داشته باشد ضروری است.
ضروری است افرادی که به روغن ارده کنجد یزد حساسیت دارند اجتناب کنند:
- دانه کنجد
- روغن کنجد
- ارده
فرد باید مراقب غذاهای زیر باشد و قبل از امتحان کردن از روغن ارده کنجد یزد مطمئن شود:
- محصولات پخته شده، از جمله نان، نان، نان همبرگر، رول و نان شیرینی
- حمص
- غذاهای آسیایی حاوی روغن کنجد
- غلات، مانند موسلی و گرانولا
- پودرهای سوخاری
- تمپه
- گوشت های فرآوری شده مانند سوسیس
- کیک ترکی یا باقلوا
- مارگارینسوشی
- سس ها و دیپ ها مانند حمص و بابا غنوش
- میله های محکم کنجد
- نان تست ملبا
- ترتیلا، پیتا، و چیپس نان شیرینی
- سس ها، مارینادها، سس ها و سس ها
- فلافل
- چند سوپ
- برگرهای گیاهی
- گیاهان، از جمله دمنوش های گیاهی
- برنج طعم دار
- رشته فرنگی
- ریزوتو
- شیشلیک
- خورش ها
- سرخ کن
- گوما داف، یک دسر ژاپنی
- میله های انرژی و پروتئین
- پاستلی، نوعی دسر یونانی
- غذاهای میان وعده مانند چوب شور، حلوا، مخلوط اسنک ژاپنی، آب نبات و کیک برنجی
همچنین فرد باید مراقب محصولات زیر باشد، زیرا ممکن است حاوی کنجد باشد:
- لوازم آرایشی
- داروها
- مکمل
- مواد غذایی حیوان خانگی
در نهایت، مردم باید بدانند که چگونه تولیدکنندگان ممکن است روغن ارده کنجد یزد را در فهرست مواد تشکیل دهند.
- منابع:
- تبلیغات: