طعم این نوک ها درست شبیه یک شکلات شیرین نشده با نت های تلخ قوی است.
آنها حاوی مقدار زیادی مواد مغذی هستند و فواید زیادی برای سلامتی دارند.
می توانید آنها را میان وعده بخورید یا به اسموتی، محصولات پخته شده یا ماست خود اضافه کنید. برخی از شکلاتها نیز دارای نوک کاکائو هستند.
درست کردن شکلات کادویی شونیز ممکن است به مراحل دقیقتری از آنچه فکر میکنید نیاز داشته باشد.
این ویدیو را تماشا کنید: چگونه نوک کاکائو درست می کنیم
5. پخت شکلات
پخت شکلات
پخت شکلات چیزی است که برای درست کردن یک کیک شکلاتی خوشمزه به آن نیاز دارید.
همانطور که از نام آن پیداست، شکلات پخت (که به آن شکلات شیرین نشده یا تلخ نیز گفته می شود) اساساً یک ماده پخت برای انواع بی شماری کیک است.
اگرچه ممکن است حاوی قند اضافه شده باشد یا نباشد، آنهایی که در ایالات متحده یافت می شوند معمولاً بدون قند هستند. به عبارت دیگر از 100% کاکائو و 0% شیرین کننده تشکیل شده است.
در حالی که پختن شکلات برای بسیاری از افراد میانوعدهای نیست (مگر اینکه به غذاهای بسیار تلخ علاقه داشته باشند)، اما برای پخت و پز و پخت عالی است.
طعم خالص و عمیق شکلاتی آن به بسیاری از دستور العمل ها کمک می کند. به علاوه، به شما کمک می کند تا میزان شکری که وارد دسرهایتان می شود را کنترل کنید.
11 نوع شکلات شیرین برای لذت خوردن شما
اگر شکلات تلخ فنجان چای شما نیست، این بخش برای شما مناسب است.
در اینجا، با 11 نوع شکلات شیرین شده ضروری برای مقاصد روزمره، از میان وعده گرفته تا پخت و پز و پخت آشنا خواهید شد!
انواع شکلات خصوصیات خاص موارد استفاده اصلی
محتوای کاکائو شکلات تیره از 35 تا 100 متغیر است. هیچ محصول لبنی نداشته باشید. بسته به سطح تلخی، در هنگام شکستن، نماد نمادین را ایجاد می کند.
شکلات نیمه شیرین حداقل 35 درصد مواد جامد کاکائو. دارای طعم متعادل شیرین و تلخ در میان وعده و پخت
شکلات تلخ نسبت به شکلات نیمه شیرین درصد کاکائو بیشتری دارد. طعم شکلاتی عمیق تر و تلخ تر در میان وعده و پخت
شکلات شیری محبوب ترین نوع شکلات. حاوی فرآورده های شیر و درصد لیکور شکلات کمتری است.
نرم تر و سفت تر از انواع تیره اسنک و پخت
شکلات سفید فاقد مواد جامد کاکائو است. بافت نرم، خامه ای و طعم فوق العاده شیرین میان وعده، پخت و پز، و تزئین
شکلات کوورتور حاوی درصد بالایی کره کاکائو است.
دارای براقی زیبا، بافت پر جنب و جوش و طعم خامه ای آب نبات ها، پوشش، غوطه وری، قالب گیری و تزئین
شکلات مرکب به جای کره کاکائو از چربی گیاهی استفاده می کند. ارزان تر از شکلات معمولی پوشش نوار آب نبات
شکلات مدلینگ مخلوطی خمیر مانند از شکلات ذوب شده و شربت. G بسیار قالب گیری