تخمه کدو دو آتیشه خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد

همانطور که می دانید تخمه کدو دو آتیشه خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد.

با نزدیک به 3 گرم منبع فیبر قابل اعتماد در یک فنجان کدو تنبل تازه پخته شده و بیش از 7 گرم در کدو تنبل کنسرو شده، افزودن کدو تنبل به رژیم غذایی روزانه می تواند به فرد کمک کند مصرف فیبر خود را افزایش دهد.

رژیم غذایی
راه های زیادی وجود دارد که افراد می توانند کدو تنبل بیشتری بخورند.

تهیه کدو تنبل تازه در خانه بیشترین فواید را برای سلامتی به همراه خواهد داشت، اما کنسرو کدو تنبل نیز یک انتخاب عالی است.

کدو تنبل بسیاری از فواید سلامتی خود را در فرآیند کنسرو کردن حفظ می کند.

مردم باید از مخلوط پای کدو تنبل کنسرو شده برای مصرف منظم خودداری کنند.

این معمولا در کنار کدو تنبل کنسرو شده در فروشگاه های مواد غذایی است و اغلب در یک قوطی مشابه است. حاوی قندها و شربت های اضافه شده است.

کنسرو کدو تنبل باید فقط یک ماده داشته باشد که کدو حلوایی است.

تخمه

اگرچه انواع کدو تنبل که در ساخت جک و فانوس وجود دارند خوراکی هستند، اما بهتر است با انواع کدو تنبل شیرین یا پای طبخ شود.

مطمئن شوید که کدو تنبل چند اینچ ساقه باقی مانده است. همچنین نسبت به اندازه آن باید سخت و سنگین باشد. مردم می توانند کدو تنبل های برش نخورده را تا 2 ماه در مکانی خنک و تاریک نگهداری کنند.

در اینجا چند نکته ساده برای گنجاندن کدو تنبل در یک رژیم غذایی سالم آورده شده است:

به جای خرید کنسرو، پوره کدو تنبل خود را درست کنید.
از پوره کدو تنبل یا کنسرو کدو تنبل به جای روغن یا کره در هر دستور پختی استفاده کنید.
با ترکیب ماست یونانی، پوره کدو تنبل یا کنسرو کدو تنبل، عسل، دارچین و پودر کاکائو، یک ماست شکلاتی کدو تنبل را به سرعت تهیه کنید.