نحوه استفاده از کاغذ پخت در فر
کاغذ روغنی نسوز پخت یکی از لوازم جانبی است که هنگام استفاده از اجاق ها آشنا است.
نحوه استفاده صحیح از آن در فر و انواع آن – کارشناسان Miele در این مقاله می گویند.
کاغذ پخت چیست؟
کاغذ پخت یک محصول سلولزی است که مانعی بین ورقه پخت و غذای در حال پخت ایجاد می کند.
این گرما را منتقل می کند، دارای ثبات دمایی بالا است. کاربرد کاغذ:
از ورق ها و ظروف پخت در برابر کثیفی محافظت می کند.
هیچ تماس فلزی با آب گوشت، چربی، خمیر وجود ندارد. این کار مراقبت از ورقه پخت یا هر وسیله جانبی دیگر را ساده می کند: قالب کیک، قفسه سیمی.
به شما امکان می دهد غذاهای “در یک پاکت” بپزید. مثلاً سیب زمینی پخته، ماهی قزل آلا با کوسکوس، کباب ترکی.
شما همچنین می توانید ماهی، گوشت، مرغ را در پوست پخت بپزید. هنگام آشپزی به دستورالعمل روی برچسب و حداکثر دمایی که محصول می تواند تحمل کند توجه کنید.
مزایای استفاده از کاغذ پخت عبارتند از:
پایداری در دمای بالا؛
قابلیت تنفس هنگام پخت و پز “در یک پاکت”؛
دوستی با محیط زیست؛
قابل استفاده مجدد برخی از انواع کاغذ پخت را می توان چندین بار استفاده کرد. به عنوان مثال، هنگام پختن چند دسته گوشت یا ماهی، لازم نیست هر بار یک لایه کاغذ جدید بگذارید.
کاغذ پخت چیست؟
کاغذ شیرینی پزی یا “پرگامنت غذا” عبارت است از:
زیر پوستی: سفید و بی رنگ;
غذای کلاسیک؛
با روکش سیلیکونی
ساب پوستی نوعی کاغذ پخت نازک است که از سلولز بسیار پایدار ساخته شده است. نوع بلیچ شده محصول با افزایش مقاومت در برابر چربی و آب، ظاهری زیبا دارد. مزایای زیر پوستی:
درجه بالایی از سازگاری با محیط زیست برای بسته بندی مواد غذایی استفاده می شود.
قیمت پایین در مقایسه با پوسته مواد غذایی؛
مواد قابل تنفس ضمن اینکه چرخه خنک شدن را به تاخیر می اندازد، طعم ظرف را منتقل می کند.
عیب زیر پوستی نفوذپذیری آن است – از آن برای پختن ظروف با چربی فراوان استفاده نمی شود. همچنین دارای پایداری در دمای پایین – بالاتر از 170 درجه سانتیگراد نیست.
کاغذ پوستی غذا رایج تر است – در دمای بالا مقاومت می کند، روغن و چربی را از بین نمی برد.
کاغذ غذای کلاسیک برای پخت در فر رنگ قهوه ای روشن دارد. از سلولز متخلخل فیلتر شده ساخته شده است. مناسب برای: