با مصرف زیره سیاه ایرانی در شب خوابی راحت را تجربه کنید!

فواید آب پز زیره برای بدن و کاهش وزن؟
در اینجا به فواید زیره سیاه ایرانی پخته برای بدن و کاهش وزن می پردازیم
گیاه زیره به عنوان گیاهی علفی یکساله شناخته می شود و از خانواده Apiaceae است و در هند، چین، خاورمیانه و کشورهای مدیترانه ای از جمله تونس و گل های کوچک سفید یا صورتی آن می روید.

گیاه زیره سبز برای اهداف پخت و پز استفاده می شود؛ یکی از اصلی ترین ادویه های مورد استفاده در پودر کاری و پودر فلفل است و روغن زیره از دانه های آن با تقطیر با بخار آب استخراج می شود.

این روغن در ادویه جات، برای طعم دادن به شیرینی ها و همچنین به خامه ها، عطرها و غیره استفاده می شود.

زیره

و زیره دارای فواید بسیاری است زیرا حاوی مواد مغذی متعددی است:

آهن: زیره یک منبع طبیعی مهم و غنی از آهن است، حتی اگر به مقدار کم مصرف شود.
آنتی اکسیدان ها به خلاص شدن از شر رادیکال های آزاد کمک می کنند و زیره حاوی دو نوع آنتی اکسیدان است: لوتئولین و آپیژنین که به افزایش فعالیت بدن کمک می کند و ممکن است به حفظ و محافظت از سلامت پوست کمک کند.

علاوه بر این، زیره به حل بسیاری از مشکلات فیزیکی کمک می کند:

زیره می تواند اسهال را تسکین دهد. دفعات اجابت مزاج را کاهش می دهد، وزن و حجم روده را کاهش می دهد و اعتقاد بر این است که این اثر به دلیل کاهش حرکات و انقباضات پریستالتیک روده اتفاق می افتد.

همچنین به تسکین قولنج کمک می کند و به رفع اسپاسم روده کمک می کند.

آنتی اکسیدان و ضد استرس علاوه بر داشتن فعالیت محرک برای حافظه، زیره همچنین می تواند سیستم عصبی مرکزی را برای افزایش اثربخشی آن تحریک کند که باعث بهبود حافظه و افزایش توانایی بدن در کنترل اندام ها می شود.

زیره همچنین بر بسیاری از میکروب ها مانند اشریشیا کلی، انتروباکتریاسه و استافیلوکوکوس اورئوس اثر ضد میکروبی دارد.